Bestilling af mødeforplejning gjort enkel

CanteenPro Catering har gjort håndtering af mødeforplejning enkel for både køkken, bruger og virksomhed.
Systemet er tilpasset til de daglige mødeaktiviteter i virksomheden samt køkkenets behov for tilrettelæggelse af dagens arbejde.

Med maksimalt overblik og minimal administration sikres et højt serviceniveau og effektive arbejdsgange.

Kontakt

Hovedfunktioner for køkkenet

Enkle processer tilpasset det enkelte køkken

Med CanteenPro Catering er det nemt at håndtere bestillinger og tilrettelægge dagens produktion. Enkle processer og automatisering minimerer fejl og sparer tid på administrative opgaver. Samtidig kan systemet tilpasses køkkenet via nem administration af bl.a. brugeroprettelser, ordrer, deadlines og ændringer i menuen

Kontakt
Catering dashboard med produktionsoversigt

Overblik og effektive arbejdsgange

 • Spar tid. Med enkle processer og høj automatisering kræver CanteenPro Catering meget lidt oplæring og minimerer administrative opgaver.
 • Få overblik og sikker styring. En live-oversigt over alle bestillinger og mulighed for at tilpasse fx. deadlines til køkkenets arbejdsgange gør det nemt at tilrettelægge produktionen.
 • Undgå fejl. Indbyggede kontroller sikrer, at alle opgaver bliver udført, og ingen bestillinger strander. Sikrer også, at al rapportering er opdateret og korrekt.
 • Velegnet til kontorhoteller. CanteenPro Catering er oplagt til køkkener, der skal håndterer bestillinger fra flere forskellige virksomheder.

Hovedfunktioner for virksomheden

Let integreret løsning
med høj service og sikkerhed

CanteenPro Catering er en brugervenlig og sikker cloud-baseret løsning til mødeforplejning, der let integreres med virksomhedens økonomisystemer. Enkle processer og automatisering sikrer et højt serviceniveau og forudsætter minimal oplæring af personalet.

CanteenPro Catering salgsrapport

Nem afrapportering og attraktiv økonomi

 • Få løbende rapportering af bestillingsoplysninger og mulighed for overførsel af data til kasseapparat eller økonomisystem.
 • Alle lovpligtige oplysninger om mødet indsamles, så dokumentationskrav til fx. kantinemoms og skattefradrag overholdes.
 • CanteenPro tilbyder en branded løsning med blandt andet virksomhedens eget logo.
 • Systemet hostes i et certificeret dansk datacenter og understøttes af hurtig support og høj sikkerhed med fuld kryptering på alle forbindelser.
 • CanteenPro tilbyder en attraktiv driftsøkonomi for brug af systemet.
Download af mødeforplejningsoversigt

Hovedfunktioner for brugeren

Brugervenlig og overskuelig bestilling

CanteenPro Catering er en enkel og intuitiv bestillingsportal, hvor virksomhedens medarbejdere nemt kan oprette sig og bestille det, de har brug for. Bestillingsflowet er let at følge, og risikoen for fejl ved bestillingen er altid minimeret på grund af de gode hjælpefunktioner.

Kontakt
Bestillingsdetaljer for mødeforplejning

Væsentlig funktionaliteter gjort enkle

 • Overskuelig oversigt over bestillingsmuligheder, der kan tilpasses tid på dagen og typer af arrangementer
 • Praktisk ordreoversigt og status. En bruger, der er logget ind, kan altid se en oversigt med status over alle bestillinger foretaget af brugeren.
 • Ordrer kan nemt genbestilles eller afbestilles inden for deadline. Samtidig er det muligt for at tilmelde abonnementsbestillinger (som f.eks. frugtordninger).
 • Nem overlevering til regnskab. Brugeren kan downloade bestillingsoversigter/detaljer til Excel for brugerens regnskabsafdelingen.