Om CanteenPro

CanteenPro krydsede sin første milepæl i 2014, da en større dansk kantineoperatør ønskede at få udviklet en enkel og sikker bestillingsportal til deres køkkener. Løsningen skulle automatiserer de manuelle opgaver, gøre det nemmere at planlægge dagens produktion, være simpelt at anvende for såvel køkkenpersonale som medarbejderne i virksomheden samt være let at integrere med virksomhedens økonomisystemer.

I tæt samarbejde med kantineoperatøren blev CanteenPro således udviklet og taget i brug. Siden da er systemet blevet udbredt til en række andre operatører og virksomheder, og er med udgangspunkt i brugernes erfaringer og ønsker blevet videreudviklet til den cloud baserede “walk-up-and-use”-løsning, CanteenPro er i dag. En unik løsning udviklet specifikt til mødeforplejning- og takeaway - med minimalt uddannelsesbehov og til en attraktiv økonomi.

CanteenPro er udviklet af Dannevang Digital - et dansk softwarefirma med 12 års specialisering i bestillingssystemer. Udover den faste ledelse arbejder et håndplukket, passioneret team løbende med konceptudvikling, vedligeholdelse, support og markedsføring. Sammen arbejder teamet med de sidste nye værktøjer og udviklingsmetoder til at give CanteenPros brugere den bedste, simple løsning uden at gå på kompromis med sikkerhed og support.