Den simple vej til effektiv Takeaway-service

CanteenPro Takeaway har gjort håndtering af takeaway-service til medarbejdere enkel for både køkken, medarbejder og virksomhed.

Alle transaktioner foretages direkte mellem kantinen og medarbejderen fx. med bestilling og betaling via mobilen. Høj automatisering og godt overblik sikrer effektiv tilrettelæggelse af dagens ordrer.

Kontakt os
CanteenPro Takeaway illustration

Hovedfunktioner for køkkenet

Fleksibel og brugervenlig
håndtering af produktion og salg

CanteenPro Takeaway giver mulighed for at sælge egenproducerede måltider og produkter til virksomhedens medarbejdere eller tilbyde dem varer direkte fra køkkenets egne leverandører. F.eks. op til højtider som jul og påske.
Enkle processer og automatisering gør det nemt at håndtere bestillinger og tilrettelægge dagens produktion effektivt og økonomisk.

CanteenPro Takeaway produktionsoversigt

Enkel planlægning og administration

 • CanteenPro Takeaway gør det let at oprette egne produkter med mulighed for at sætte max-antal daglige ordrer på bestemte varer samt kun at sælge varer til bestemte dage eller datoer.
 • Et godt overblik gennem daglige produktionslister samt mulighed for at udskrive pakkelabels til at sætte på ordrerne, gør det nemt at tilrettelægge dagens produktion.
 • Med automatiseret ordremodtagelse og fakturering sparer køkkenet tid på administrative opgaver, samtidig med at systemet kræver meget lidt oplæring af personalet.
 • Kunden bestiller fra mobil, tablet eller computer og betaler øjeblikkeligt med kreditkort eller Mobilepay.
CanteenPro Takeaway produkt redigering

Hovedfunktioner for virksomheden

Enkel takeaway-løsning for både køkken og kunde

CanteenPro Takeaway er en brugervenlig, cloud-baseret løsning for kantiner, designet til at gøre bestilling og håndtering af takeaway-ordre enkelt og gnidningsfrit - for både køkken og kunde.

Kontakt
CanteenPro Takeaway bestillingsdemonstration

Mange muligheder med minimal administration

 • CanteenPro Takeaway sikrer minimal administration for køkkenet. Alle transaktioner foretages direkte mellem kantinen og medarbejderen.
 • Løsningen giver mulighed for at sælge egenproduktion samt at tilbyde varer direkte fra egne leverandører.
 • CanteenPro tilbyder en branded løsning med blandt andet virksomhedens eget logo.
 • Systemet hostes i et certificeret dansk datacenter og understøttes af hurtig support og høj sikkerhed med fuld kryptering på alle forbindelser. Betalinger foretages direkte hos certificeret dansk betalingsgateway.
 • CanteenPro tilbyder en attraktiv driftsøkonomi for brug af systemet.
CanteenPro Takeaway redigering af sider

Hovedfunktioner for brugerne

Den korteste vej til nem aftensmad

Med CanteenPro Takeaway er det enkelt for medarbejderne i virksomheden at bestille direkte fra kantinens udvalgte tilbud. Tag dagens ret og andre kvalitetsprodukter med hjem til familien med få simple trin.

Kontakt
CanteenPro Takeaway produktliste

Nem bestilling og betaling

 • Bestil fra mobil, tablet eller computer og betal øjeblikkeligt med kreditkort eller Mobilepay. Bestillingssiden kan tilgås via link fra f.eks. intranet eller ved at skanne de opsatte QR koder i kantinen.
 • En gennemført bestilling bekræftes altid på e-mail, og når bestillingen er produceret, genereres der en kvittering.
 • Det er også muligt at oprette en konto i systemet, så man kan se sin bestillingshistorik og udfylde sine bestillingsoplysninger på forhånd.
CanteenPro Takeaway bestilling